Tonje Oord

1-1 Samtaler

Ulike sesonger i livet kan være ekstra krevende og belastende. Strever du med stress, utmattelse, utbrenthet eller angst, eller opplever du en livskrise?

Velkommen til en samtale som passer akkurat ditt behov.

Jeg hjelper deg med akseptstrategier og verdibaserte handlinger, samt verktøyene du trenger for å håndtere livets stress, plager, utfordringer og belastninger på en mer hensikstmessig måte.

I våre samtaler er det fokus på å øke selvforståelsen, få kunnskap om grunnleggende stressmestring, samt teknikker for å akseptere vanskelige tanker og følelser uten å la dem styre våre handlinger.

Vi jobber sammen for å identifisere og klargjøre dine verdier slik at du kan ta valg og handlinger i tråd med det som virkelig er viktig for deg. Det er viktig for meg å tilby praktiske øvelser og eksempler på hva du kan gjøre for å øke din velvære og livskvalitet i hverdagen.

Videosamtale

Velkommen til en online, trygg og sikker samtale. Du kan befinne deg hvor som helst så lenge det er gode internettforbindelser.

Kontorsamtale​

Velkommen til mitt kontor på Jarlsberg-senteret på Konnerud. Det er gratis parkering, gode bussforbindelser og et hyggelig venterom.

Tursamtale​

Velkommen til en litt mer uformell samtale i Konneruds vakre natur. Jeg holder til på Konnerud i Drammen. Her er det gode bussforbindelser og gratis parkering.

Hjemmesamtale

Vi tar samtalen i ditt hjem. Dette tilbudet er mulig dersom du på i Drammensområdet. Et transporttillegg vil forekomme.

Book samtale

La meg hjelpe deg å omfavne en mer aksepterende og verdibasert tilnærming til livet og gi deg nyttige verktøy for personlig vekst og utvikling.

Priser

50 min 1550kr

80 min 2150kr

5 samtaler 5% rabatt.

10 samtaler 10% rabatt.

På kveldssamtaler forligger det et kveldstillegg på 350kr.

MERK! Samtaler som ikke avlyses mer en 6 dager før tiden, må betales i sin helhet.
Jeg skriver ikke ut sykemeldinger eller resepter.

Studenter: 10% rabatt.
Betalingsmåte faktura.

Kontakt meg