Tonje Oord

Trener Tonje Oord tilbyr nettbasert gruppetrening

Tonje Oord

Samtalelegen

Jeg er lege, 2-barnsmamma, gift med en brannmann og gründer av SamtaleLegen.no – min egen lille samtalepraksis med fokus på å forebygge, redusere og behandle stress, utbrenthet utmattelse og angst. Nå kan jeg også tilby stressmestrings-appen: “Lev Mer, Stress Mindre” hvor målet er å kunne hjelpe enda flere med å redusere stress,samt øke overskudd og tilstedeværelse gjennom øvelser for mindfulness, hvilepuls og undervisning.

Jeg ble ferdigutdannet lege i 2013, har gjennomført turnus og startet så på spesialisiering i psykiatri. Siden den gang har jobbet på DPS og angstavdelingen på Modum Bad, fått 2 barn og i 2019 satte spesialiseringsforløpet på pause og startet SamtaleLegen.no.

Nå har jeg videreutdannet meg til å bli terapeut i Aksept og Verdibasert Terapi (ACT). Dette er en metode som er godt forankret i forskning med verktøy, øvelser og kunnskap som jeg baserer min undervisning, i samtaler med klienter og i eget liv.

I et hektisk samfunn og med enormt mange arenaer vi skal levere på, er det lett å bli trigget av stress, gå på autopilot og havne i hamsterhjulet. Dette stjeler fokus, tid og krefter og bidrar til redusert livskvalitet og gjør oss sårbare for sykdommer og plager. Jeg mener det er viktigere enn noen gang å finne hvilepuls og praktisere mindfulness for å komme mer i kontakt med her og nå, og komme mer i kontakt med oss selv for å leve mer balansert.

Etter 10 år som lege og terapeut innenfor stress, utmattelse, utbrenthet og angst er min erfaring at balanse, overskudd og tilstedeværelse er ferskvare og noe vi hele tiden må ha fokus på. Derfor er mental trening og stressemestring veldig viktig, slik at vi kan Leve Mer & Stresse Mindre.

Velkommen!